If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДогиПокажи съобщение
Или 1.9 или 2.4 важното да е дизел Няма да се пенсионирвам с нея или да я карам оф роУд по влашката дига че да търся най - здравия двигател
За там ще ти требва окачване...не чак толкова мотор.....здрави са им моторите...стига да не вземеш някой току що умрял на изкуствено дишане....за мен 2.4 е по добър, освен ако не искаш да пестиш по 1-2 литра гориво на 100 км...
За там ще ти требва окачване...не чак толкова мотор.....здрави са им моторите...стига да не вземеш някой току що умрял на изкуствено дишане....за мен 2.4 е по добър, освен ако не искаш да пестиш по 1-2 литра гориво на 100 км...
Аз мисля че и двата биха дали 6 на 100 извънградско.Но принципно 1-2 литра, ако въртиш по 400 км на ден я ги смени колко са за един месец Дизел се взима за икономия иначе ако ми лапа 7 на 100 извън не виждам особен смисъл
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДогиПокажи съобщение
Аз мисля че и двата биха дали 6 на 100 извънградско.Но принципно 1-2 литра, ако въртиш по 400 км на ден я ги смени колко са за един месец Дизел се взима за икономия иначе ако ми лапа 7 на 100 извън не виждам особен смисъл
Мога ти кажа , че със 150-160 на 2.4 20в разхода ми е 7.1 а (магистрално) смесения го свалям до 7 - 7.5 /100 ( Пк - софия и то сутрин и вечер все в як трафик и кефа е жесток , заради петака иииии взимай го него няма съжаляваш
Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Мога ти кажа , че със 150-160 на 2.4 20в разхода ми е 7.1 а (магистрално) смесения го свалям до 7 - 7.5 /100 ( Пк - софия и то сутрин и вечер все в як трафик и кефа е жесток , заради петака иииии взимай го него няма съжаляваш
Някой да каже как се изтръгва топката на скоростния лост без да си избия зъбите.На 156.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Сега сериозно - пробвай преди да започнеш с дърпането, да нагрееш с пистолет за топъл въздух или сешоар топката.
След това сложи ръкавица или парцал (да не се опариш) и дърпай... Би трябвало да стане доста по-лесно и без опасност за зъбите
Мне, пращаш некоя жена, аз помолих жената да я препаркира на мястото на нейната като излиза че местата са кът при нас и ми се обажда че топката на скоростния лост и останала в ръката.Женска ръка си трябва.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Колеги днес чаках да заредя около 15 мин и колата качи 110 градуса .. не чух перите да работят ... утре ще ги тествам с екускана
Да вметна че термостата е за смяна .. някакви други насоки да ми дадете ?
Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
закачих я колата и направих тестове на перките , работят и релетата включват .. хмм
Запали ли я на място да поработи и загрее със закачен MES за да видиш истинската температура? Уреда на таблото може да се е развалил. Има случаи на странни показания на таблото след смяна на датчик на термостат.
Ако и според MES загрява , а перките са ок, тогава почва търсенето на проблем в охладителната система: водна помпа, блокирал термостат в затворено положение, запушен радиатор и т.н.
Запали ли я на място да поработи и загрее със закачен MES за да видиш истинската температура? Уреда на таблото може да се е развалил. Има случаи на странни показания на таблото след смяна на датчик на термостат.
Ако и според MES загрява , а перките са ок, тогава почва търсенето на проблем в охладителната система: водна помпа, блокирал термостат в затворено положение, запушен радиатор и т.н.
Правил съм го .. Показанията на компа са същите със на уреда за температурата
Докато термостата си е за смяна от отдавна но др седмица сменям при каране колата седи на около 70-80 градуса а на изключена от скорост температурата пада
Колеги аз съм с 156 ца 1.9 jtd 105 коня. Та въпроса ми е ако сложа дюзи от 147ца 115коня и след това чипче дали ще има разлика от това ако е така с неѝните дюзи и само с чип ?
Comment